Ohhoh, nimi venähti kuin pieni musta sukka, jota venytettiin. Ei siitä sen enempää.

 

9_1.jpg

Jostain syystä jaksan taas olla ilkeä, enkä kerro mitä Kreiville tapahtui. Bella tosiaan tykkäsi Elinasta, pesi Elina tyllerön päivittäin.. kuolalla.

9_2.jpg

Elina oli koko perheen yhteinen lemmikki. Tai ainakin vielä tähän yhtenäinen, sillä Elinaa revittiin niin moneen suuntaan, että en ihmettele, ellei tällä tytöllä kohta ole enää käsiä, kun niitä kiskotan tiuhaan tahtiin. Ensimmäinen sana taisi olla tämän kuvan aihe, joka sattui olemaan tuttipullo. Kenties tästä tytöstä tulee perheenäiti, joka juottaa 7 lapselleen maitoa?

9_3.jpg

Paljastus. Kreivi elää. Sydänkohtaus oli lähellä, mutta onneksi oli myös aspiriini. (Piilomainos?) Noh, tämä neito oppi puhumaan Ukin kov.. eh, hellällä avustuksella.

9_4.jpg

Katie oli huomannut, että vanhuus läheni. Hän mietti ankarasti, miten tuhlaisi eläkkeen. "Maailman suuret raha-säkit on tehty perunakangas säkistä. Minä haluan maailman muovisäkit!"

9_5.jpg

Mutta helliäkin hetkiä riitti. Yleisimmiten rauhaa sai vain ruuanlaiton aikana.

9_6.jpg

Ukki vietti paljon aikaa Elinan kanssa. Kai se johtuu siitä lapsenlapsen suojelu vaistosta.

9_7.jpg

Tämä mies sai ylennyksen. Hän on nyt huijari. Keh, ei ollutkaan en muista mikä. Kun nykyisessä pelissä ei ole enää tätä hemmoa....

9_8.jpg

Hmm, tosiaan. Olenko kertonut mamsteristamme, Ristosta? No, se kuoli. Nytpä kerroin.

9_9.jpg

"Onko tämä nyt varmasti puhdas? En voi sietää likaa!" Elmo oli saanut kesä työpaikan, missä tämä mies oli valittamassa puljun siisteydestä.

9_10.jpg

Eijei. Yöh. Ei saa kiusata lempi poikaani. Finnejä. Hyi.

9_11.jpg

Hienoa Takku, ylennys. Muistakaamme siis, Takku on ollut viihde-alan huipulla, ja nyt hän on poliisin leivissä.

9_12.jpg

Kesätyö paikka vaihtuikin oikeisiin töihin, nimittäin sairaala hommiin. Heti ensimmäisenä päivänä, pojasta tuli ura-ohjus, yksi ylennys siihen vaadittiin.

9_13.jpg

Ken on tämä kaunis neito? Ylähuuli on olematon, mutta suurempi kui Elmolla. Nenä on siro kuin aurinkonkukka. Pahoin pelkään, Elmo, kun kasvat aikuiseksi, saatat menettää siinä vaiheessa perijän paikkasi.

9_14.jpg

Mitäs tämä on? Tappelu! Takku vastaan susi. TAKKU, TAKKU!!

9_15.jpg

Onni että kissat putoavat aina jaloilleen. Tuossahan voisi käydä huonosti.

9_16.jpg

Senkin johtaja susi! Minä tulen, ja pieraisen päällesi! Takku, odota hetki, pelastajasi on tulossa, nimittäin...

9_17.jpg

..Katie ajoi johtaja suden pois. "Mjaauu" Sanoi Takku katsoen Katieta rakastavasti.

9_18.jpg

Aina nämä lähtö kuvat ei tiedä hyvää. Varsinkaan noin vakava ilme naamalla. Oih, Katie mihin aiot sekaantua?

9_19.jpg

Elinan ensimmäinen koulupäivä, suu messingillä.

9_20.jpg

Kukas se ylpeä mies tuossa on, se on Kreivi. Kenraali Kreivi, anteeksi sir.

9_21.jpg

Eikä edes turvavyötä näissä simien helikoptereissa. Tsot, tsot sanon minä.

9_22.jpg

Palatkaamme Katien sekoiluun. Katie painui alamaailmaan, mitä me emme tunne. Syytä en tiedä, mutta tuopin ääressä Katie katseli miehiä. Eikö Joel enää tyydytä tarpeitasi?

9_23.jpg

Valitettavasti Silva näki kaiken, ja otti sen erittäin vakavasti.

9_24.jpg

No mutta Katie. Ensinnäkin. Tuo on nainen (Paitsi että se on ihan normaalia, että nainen ja nainen tykkäävät toisistaan. Mutta täytyi saada kaksi valituksen aihetta, joten..) Toiseksi. Se on VAMPPYYRI! Herää jo unestasi. En halunnut sinulle tälläistä loppua.

9_25.jpg

Noniin. Satuitko muistamaan, Katie että vamppyyreilta voi tarttua aurinko allergiaa? Etpä tietenkään. Mutta tällä vamppyyrilla oli nälkä.. Hirmuinen nälkä. Taisi mennä kaula-valtimo poikki. Kuoliko hän? Se selviää...

9_26.jpg

.. muutaman kuvan päästä. No, voitte itse päätellä, Joel itkee Katien perään. *huokaus*

9_27.jpg

Ella. Et vie lempi tyttöäni pois päiviltä. Heitän pian hautasi kirpputorille, mistä typerät simit voivat ostaa sen lampunhenkenä!

9_28.jpg

Nojaa. Todellisuudessa Katie elää hampaitensa kanssa. Ja hänet löytää vain öisin. Sillä aurinko-allergia tosiaan tarttui katieen. (Hellurei, ne jotka käyvät radolassa, ja lukevat tätä voivat tunnistaa neitokaiseni. Nämä kuvat olivat Miss Undead kisassa, missä sijoituin ensimmäiseksi kisakseni aika hyvin omasta mielestäni.)

9_29.jpg

Katie rupesi öisin viihtymään hautausmaalla, ja Joelin hän laittoi ostamaan tuon viktoorisen mekon.

9_30.jpg

Palkkioksi Katie.. No, tapoi hänet. Veren himo kävi suureksi. Aivan liian suureksi. Mutta Joelilla oli muita suunnitelmia. Toisin sanoen, oliko Joelin tajdon voima tarpeeksi suuri, että hän jäisi eloon, vai imikö Katie hyttysen tavoin hänen verensä loppuun? Sen näemme ensijaksossa.

 

Kommentointi= Olisi ihanaa. <3 Sydän kommentoijille. ^^